ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد

اعلام عزای عمومی ۳ روزه در سوریه

اعلام عزای عمومی ۳ روزه در سوریه حمله تروریستی با پهپاد به مراسم دانش اموختگی دانشکده افسری حمص سوریه ۸۰ کشته و ۲۴۰ زخمی برجای گذشت و دولت اسن کشور سه روز عزای عمومی اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۵۲ - ۱۴ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 06
کد خبر: ۲۰۷۱۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ دولت سوریه به دنبال حمله تروریستی به مراسم دانش آموختی دانشکده افسری حمص که ۸۰ کشته و ۲۴۰ زخمی برجای گذاشت، سه روز عزای عمومی اعلام کرد.

وزارت امور خارجه سوریه نیز این حمله را محکوم و بیانیه‌ای در این ارتباط منتشر کرد که در آن آمده است: سوریه جنایت شنیع اقدام گروه‌های تروریستی د رحمله به مراسم فارغ التحصیلی افسران دانشکده افسری در حمص را به شدت محکوم می‌کند.

دمشق تأکید کرد: این جنایت نشان دهنده پافشاری عاملان آن بر تداوم اتخاذ رویکرد تروریستی وحشیانه و خونین‌شان است که مردم سوریه سال‌هاست به آن مبتلا بوده و از آن رنج می‌برند.

وزارت خارجه سوریه تأکید کرد: این اقدام تروریستی سوریه را از حرکت رو به جلو در تلاش برای ریشه کن کردن بلای تروریسم و ​​حامیان آن باز نخواهد داشت و دولت سوریه با تمام قوا و قاطعیت به گروه‌های تروریستی در هر کجا از خاک خود حضور داشته باشند، پاسخ خواهد داد تا این گروهک‌ها ریشه کن شده و به طور کامل نابود شوند.

وزارت خارجه سوریه همچنین در این بیانیه از سازمان ملل متحد و شورای امنیت خواست اقدام جنایتکارانه در حمص را محکوم کرده و دولت‌های حامی تروریسم را پاسخگو بکنند.

بعد از ظهر امروز عناصر تروریستی در استان ادلب با پهپاد مراسم فارغ التحصیلی دانشکده افسری استان حمص را هدف قرار دادند که منجر به جان باختن ده‌ها نفر و زخمی شدن تعداد دیگری شد. / تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار